Gratis E-book!
Met 3 tips voor een betere ademhaling

Page content

Patrick McKeown

Patrick McKeownPatrick McKeown woont en werkt in Ierland. Totdat hij in 1998 de Buteyko Methode ontdekte had hij ernstige astma (met regelmatig ziekenhuisbezoek en Prednison-stootkuren). Nu is hij astmavrij.

Patrick is opgeleid tot Buteyko Therapeut in Moskou door Professor Buteyko en is één van de weinige westerse Buteyko Therapeuten die rechtstreeks erkend en geaccrediteerd is door de Professor Buteyko.

Hij is zeer actief en bijzonder ervaren. Hij heeft Buteyko klinieken opgericht in Dublin, Cork, Limerick en Galway, en reist de hele wereld over om de Buteyko Methode meer bekend te maken.

Hij heeft vele boeken over de Buteyko Methode geschreven. waaronder “ABC to be asthma Free” voor kinderen, “Astma Free Naturally” en “Anxiety Free”. En het meest recent de bestseller “The Oxygen Advantage”, waarin hij uitlegt hoe hij de ideeën van Buteyko toepast bij (top)sport.

Patrick McKeown in actionSinds 2004 leidt hij ook anderen op tot Buteyko Therapeut. Hij heeft nu therapeuten uit zeventien landen (waaronder Australië, de VS en Canada) opgeleid.

Voor de Nederlandse opleiding tot Buteyko Therapeut die ik elk jaar geef komt hij drie dagen over naar Nederland.

Op de foto zie je “Patrick in action” tijdens de opleiding.