1-op-1 Individuele Training

Sommige volwassenen willen liever 1-op-1 de Buteyko Methode leren (in plaats van een groepscursus te volgen).

Dat kan.


Dick & Niels Kuiper (vader & zoon)

Dick heeft het momenteel erg druk (nieuw Buteyko boek schrijven, mensen opleiden tot Buteyko Therapeut, etc). Bovendien werkt hij langzaam naar zijn (welverdiende) pensioen toe. Hij is daarom onlangs gestopt met het geven van individuele begeleiding.

Maar niet getreurd. Dick heeft de laatste 5 jaar zijn zoon Niels opgeleid tot Buteyko Therapeut en Niels neemt vanaf januari 2024 de individuele begeleiding over. Je bent bij hem in goede handen (en heb je vragen waar hij niet direct het antwoord op heeft, dan kunnen jullie altijd terugvallen op Dick).

Hoe werkt het?

De Buteyko Doos

We sturen je de Buteyko doos met alle materialen die je bij de cursus nodig hebt.

Zoals het Werkboek, het Buteyko boek, Sleep Well Tape, een stopwatch en een zak zeezout.

Buteyko Cursus App

Je krijgt direct toegang tot de ondersteunende App (of website) die Dick gemaakt heeft. 

Met 44 Modules, 50+ video's en 132 lessen. Het gehele pakket omvat de volledige Buteyko cursus zoals hij die gedurende de laatste  20 jaar ontwikkeld heeft.

Individuele begeleiding

Je krijgt individuele begeleiding van Niels

Jullie maken een eerste Zoom afspraak (die duurt ongeveer 1,5 uur), en daarna plannen jullie samen de vervolg-sessies in.

Individuele Buteyko training via Zoom

Zoomen met Dick

De echte begeleiding word gedaan door Niels. 

Maar vind je het leuk een keer met Dick te Zoomen dan kan dat. Hij heeft wekelijkse Zoom-sessies waar je bij aan kunt sluiten.

Zoom

Zoom werkt erg eenvoudig: Niels stuur je een uitnodiging met een link naar een Zoom-kamer. Jij klikt op de afgesproken tijd op die link, en dan kunnen jullie elkaar zien en met elkaar praten.

Het grote voordeel van Zoom is dat we flexibel kunnen zijn. Daarmee kunnen we de cursus precies aanpassen aan jouw tempo en agenda.

De eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur, en daarna plannen we steeds de volgende afspraak. Die zijn dan maximaal 1 uur lang.

Een individueel traject duurt gemiddeld 3 maanden.


Werktijden

Niels werkt altijd op:

  • Vrijdagochtend (9:00-12:00 uur)
  • Vrijdagavond (19:00-21:00 uur ) 
  • Zaterdagochtend (9:00–12:00 uur). 

Soms kan hij ook een andere dag of tijd inplannen. 


Het programma

De online cursus (website of App) die Dick gemaakt heeft is zeer waardevol want daar vind je erg veel materiaal. Maar in de sessies met Niels gaan je echt met de Buteyko Methode aan de slag. Je kan hem al je vragen stellen. 

Wanneer je het zinvol en leuk vind kan je ook met Dick Zoomen (hij heeft vaste tijden dat je met hem kan Zoomen, vaak is dat maandag- en vrijdagochtend van 7:00 tot en met 10:00 uur). 


Financieel

Het individuele traject kost € 550. 

Een individueel traject duurt gemiddeld 3 maanden. Maar ook daarna zijn we er om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden wanneer je dat nodig hebt. 

Ben je eenmaal cursist bij ons, dan kan je altijd op ons terugvallen met vragen over je ademhaling en gezondheid. Zelfs jaren later.


Aanmelding

Het aantal mensen waarmee we kunnen werken is beperkt (we kunnen elke maand slechts 5 nieuwe individuele cursisten aannemen).

Wil je binnenkort beginnen met individuele training of wil je eerst overleggen?

Vul dit formulier in:

Individuele begeleiding