1-op-1 Individuele Training

Met kinderen werk ik altijd 1-op-1. Maar sommige volwassenen willen ook liever 1-op-1 de Buteyko Methode leren (in plaats van een groepscursus te volgen).


We Zoomen

Vroeger kwamen mensen naar mijn praktijk in Zevenaar. Vaak moesten ze een behoorlijk eind rijden. De sessies waren daarom lang (de eerste was bijvoorbeeld vaak 2 tot 2,5  uur). Cursisten kwamen 3 tot 4 keer naar me toe, en verder belden we regelmatig met elkaar.

Door Corona ben ik met Zoom gaan werken.

Een geluk bij een ongeluk.

Het  bevalt mij en mijn cursisten zo goed, dat ik besloten heb de individuele begeleiding alleen nog via Zoom te doen. 

Individuele Buteyko training via Zoom


Hoe werkt het?

Het werkt erg eenvoudig: ik stuur je een uitnodiging met een link naar een Zoom-kamer. Jij klikt op de afgesproken tijd op die link, en dan kunnen we elkaar zien en met elkaar praten.

Het grote voordeel is dat de sessies korter zijn, en dat we veel meer sessies in kunnen plannen. Daarmee kunnen we de cursus precies aanpassen aan jouw tempo en agenda.

De eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur, en daarna plannen we steeds de volgende afspraak. 

Een individueel traject duurt gemiddeld 3 - 6 maanden.


Het programma

Je leert alle Buteyko-oefeningen bij me. Je leert ze correct toepassen, en samen bekijken welke oefeningen op dat moment het beste bij je passen. Welke oefeningen dat zijn, kan  in de loop van de maanden dat we samenwerken trouwens veranderen. 

Verder kijken we naar activiteiten die je ademhaling zwaarder kunnen maken, zoals praten, slapen, sport, voeding en stress. Met de tips van Buteyko zorg je dat ook dan je ademhaling rustig en ontspannen blijft.


Financieel

Het individuele traject kost € 500. 

Een individueel traject duurt gemiddeld 3 - 6 maanden. Maar ook daarna ben ik er om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden als je dat nodig hebt.

Ben je eenmaal cursist bij me, dan kan je altijd op me terugvallen met vragen over je ademhaling en gezondheid. Zelfs jaren later.


Aanmelding

Het aantal mensen waarmee ik kan werken is beperkt. Wil je binnenkort beginnen met individuele training of wil je eerst overleggen?

Email me:

      dick.kuiper@buteyko-instituut.nl

Bellen kan ook (maar de kans is redelijk groot dat mijn telefoon uitstaat omdat ik op dat moment met cursisten werkt).

0316 76 90 93


Dick Kuiper

Ik heb het momenteel erg druk, en kan alleen in de ochtenduren

met individuele cursisten werken

(de middagen gebruik ik o.a. om mijn nieuwe boek te schrijven).


Wil je op deze voorwaarde met me aan je ademhaling werken, laat me dat via formulier weten, 

en we maken een eerste afspraak.

Formulier