Patrick McKeown

Patrick McKeown geeft les aan de Buteyko Academie

Patrick McKeown woont en werkt in Ierland. Totdat hij in 1998 de Buteyko Methode ontdekte had hij ernstige astma (met regelmatig ziekenhuisbezoek en Prednison-stootkuren). Nu is hij astmavrij.


Patrick is opgeleid tot Buteyko Therapeut in Moskou door Professor Buteyko en is één van de weinige westerse Buteyko Therapeuten die rechtstreeks erkend en geaccrediteerd is door de Professor Buteyko.

Patyrick is zeer actief en bijzonder ervaren. Hij heeft Buteyko klinieken opgericht in Dublin, Cork, Limerick en Galway, en reist de hele wereld over om de Buteyko Methode meer bekend te maken.


Hij heeft vele boeken over de Buteyko Methode geschreven. waaronder "ABC to be asthma Free" voor kinderen, "Astma Free Naturally" en "Anxiety Free". En het meest recent de bestseller "The Oxygen Advantage", waarin hij uitlegt hoe hij de ideeën van Buteyko toepast bij (top)sport.


Boeken van Patrick McKeown


Sinds 2004 leidt hij ook anderen op tot Buteyko Therapeut. Hij heeft nu therapeuten uit zeventien landen (waaronder Australië, de VS en Canada) opgeleid.


Voor de Nederlandse opleiding tot Buteyko Therapeut die ik elk jaar geef komt hij drie dagen over naar Nederland.


arrow_drop_up arrow_drop_down