Australische TV

Australië was in 1990 het eerste westerse land dat kennis maakte met de Buteyko Methode.

Alexander Stalmatski, de Buteyko Therapeut die in Australië kwam werken, richtte zich vooral op astma. Geen onlogische keus omdat in Australië 1 op de 10 volwassenen en 1 op de 5 kinderen astma heeft.

Alexander Stalmatski die je in de Buteyko TV documentaire ziet

Deze 2 TV documentaires uit 1993 laten Stalmatski in actie zien, en er wordt met cursisten gesproken over hun ervaringen.

De documentaires zijn door mij ondertiteld en ze staan op YouTube.


Deel 1


Deel 2


Boan
Door

Boan

op 08 Apr 2019

Crowdfunding actie houden voor onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek lijkt me de oplossing. Bizar trouwens dat er zoveel gevallen van astma zijn in Australie, ben erg benieuwd naar de oorzaak. De droogte = stof?

Dick-Kuiper
Door

Dick-Kuiper

op 09 Apr 2019

Hallo Boan, in veel Engelstalige landen is het percentage astma hoog. Heeft misschien iets te maken met genetische aanleg? Dick

Pieter
Door

Pieter

op 03 Jan 2018

Het wordt weer negatief geplaatst en duur bevonden terwijl die medicijnen ook miljoenen kosten maar daar wordt grof aan verdiend door multinationals dus ja alles wat op een natuurlijke manier opgelost kan worden is niet bewezen. Het zelfde met CBD olie van weer. Duizenden mensen hebben er baat bij maar het kan niet bewezen worden. Gelooft u dat nou zelf, er wordt te veel met chemische medicijnen verdiend terwijl het schadelijk is. Er moet een denk omslag komen. Pieter.

Eddie
Door

Eddie

op 21 Jun 2017

Die mensen met hun negatieve reacties hebben nog nooit gehoord van de uitspraak door één van de eerste docters : "Wat goed is voor de patiënt moet ook maar goed zijn voor de docter"

Reactie plaatsen